FAQ

Algemene vragen over de dienstverlening:

Wat houdt de service van byMétis Cancellations in?

Onze service omvat het opstellen en verzenden van een opzegbrief voor het opzeggen van abonnementen en contracten in jouw naam. Voor meer details over wie we zijn en wat we doen, bezoek onze 'Over ons'-pagina.

Hoe werkt byMétis Cancellations?

byMétis Cancellations helpt bij het beëindigen van abonnementen of contracten door het aanmaken en verzenden van opzegbrieven namens jou naar de bedrijven waarbij je een abonnement of contract wilt opzeggen. Je geeft ons de nodige informatie, wij stellen de opzegbrief op, en je kunt de brief kosteloos overnemen of tegen een all-in tarief van 30 euro door ons laten aanmaken, printen en versturen.

Wat kost het verzenden van een opzegbrief via byMétis Cancellations?

We rekenen een all-in prijs van 30 euro voor het aanmaken, printen en versturen van jouw opzegbrief.

Ontvang ik een fysieke kopie van mijn opzegbrief thuis?

Nee, de opzegbrief wordt direct naar het bedrijf verstuurd waarvan je je abonnement of contract wilt beëindigen. We kunnen je echter op verzoek een digitale kopie van de opzegbrief via e-mail toesturen. Meer informatie hierover vind je in de volgende vraag.

Kan ik een kopie van de opzegbrief krijgen?

Zeker, een kopie van de opzegbrief is bijgesloten in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen kort na gebruik van onze service. Controleer ook je spamfolder als je de e-mail niet direct kunt vinden. Als je nogmaals een kopie wilt, stuur dan gerust een e-mail naar support@bymetis.be en wij zullen je dan gratis een kopie van de opzegbrief toesturen.

Wordt de opzegbrief echt verzonden?

Absoluut, zodra we jouw opdracht ontvangen, zorgen we voor de verzending.

Wat als ik een fout zie in mijn opzegbrief?

Stuur ons een bericht op support@bymetis.be, en wij zullen de fout aanpassen. Mocht de brief al verzonden zijn, dan sturen we kosteloos een nieuwe opzegbrief naar het betreffende bedrijf.

Zijn de bedrijfsadressen die jullie gebruiken accuraat?

We hebben alle bedrijfsgegevens verzameld en we controleren deze regelmatig. Mocht je een fout vinden, informeer ons dan.

Kan ik voor elke soort abonnement of contract bij byMétis Cancellations terecht?

Ja, byMétis Cancellations ondersteunt je bij het opzeggen van uiteenlopende abonnementen en contracten. Ongeacht de branche of het type dienst, wij helpen je graag verder.

Wat als mijn vraag niet tussen de FAQ staat?

Stuur een e-mail met jouw vraag naar support@bymetis.be en we proberen binnen 3 werkdagen te antwoorden.

Hoe kan ik mijn tevredenheid over jullie service uitdrukken?

Wij waarderen feedback van onze klanten zeer. Je kunt jouw ervaringen delen via support@bymetis.be.

Heeft byMétis Cancellations partnerschappen met specifieke bedrijven of diensten?

Nee, byMétis Cancellations werkt volledig onafhankelijk en heeft geen partnerschappen met de bedrijven waarnaar wij namens jou opzegbrieven versturen. Onze dienstverlening is opgezet om jouw opzeggingen rechtsgeldig en direct vanuit jouw naam te verzenden naar de desbetreffende bedrijven.

Vragen over betaling en facturatie:

Hoe en wanneer ontvang ik de factuur?

Je ontvangt de factuur per e-mail, 14 dagen na verzending van de opzegbrief, met een betaaltermijn van 14 dagen.

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Betaling is mogelijk middels via de link in onze factuurmail.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, voor gespreide betaling kun je contact met ons opnemen via support@bymetis.be. We onderzoeken samen met jou de mogelijkheden voor een geschikte betalingsregeling die aansluit bij jouw situatie.

Na het verzenden van de opzegbrief:

Hoe lang duurt het voordat mijn opzegbrief bij de organisatie aankomt?

Nadat wij jouw opzegbrief hebben afgedrukt en verzonden, kan het enkele dagen tot enkele weken duren voordat deze bij de organisatie aankomt, afhankelijk van de postbezorging en het land van bestemming.

Hoe weet ik dat mijn opzegbrief is verwerkt?

Uit ervaring weten we dat bedrijven doorgaans binnen dertig dagen reageren om te bevestigen of de opzegging succesvol was of dat er extra informatie vereist is. Onze rol is om ervoor te zorgen dat jouw brief zorgvuldig wordt opgesteld en verzonden. Voor vragen over de afhandeling na verzending raden we je aan direct contact op te nemen met het desbetreffende bedrijf. Zij kunnen je het meest actuele inzicht geven in de status van jouw opzegverzoek.

Moet ik mijn opzegging nog apart bevestigen bij de organisatie?

In de meeste gevallen is dit niet nodig. Zodra wij jouw opzegbrief hebben verzonden, wordt deze beschouwd als een geldige opzegging.

Wordt mijn opzegbrief automatisch verzonden naar de organisatie?

Ja, als je ervoor kiest om jouw opzegbrief door ons te laten versturen, wordt deze direct afgedrukt, gefrankeerd en verzonden naar de organisatie.

Is het mogelijk om mijn opzegbrief te annuleren nadat deze is verzonden?

Aangezien ons proces volledig geautomatiseerd is, kunnen opzegbrieven die eenmaal zijn aangemaakt en verzonden niet worden geannuleerd of teruggenomen. Op het moment van jouw verzoek heeft byMétis Cancellations de dienst reeds uitgevoerd door de brief zorgvuldig op te stellen en te verzenden. Indien je na verzending toch besluit de opzegging te willen annuleren, adviseren we je om direct contact op te nemen met het bedrijf waarnaar de brief is verzonden. Zij zijn de enige partij die mogelijk nog actie kan ondernemen om je verzoek te accommoderen.

Wat kan ik doen als mijn opzegging niet geaccepteerd wordt?

Als je opzegging onverhoopt niet wordt erkend, is het verstandig om rechtstreeks contact op te nemen met de organisatie in kwestie voor opheldering. Zij kunnen toelichten waarom je opzegverzoek niet is geaccepteerd. Houd er rekening mee dat onze rol zich beperkt tot het ondersteunen bij het opstellen en versturen van de opzegbrief; daarna ligt de verantwoordelijkheid voor de afhandeling bij de betreffende organisatie. Wij kunnen helaas geen inzage geven in de vervolgprocessen bij de organisatie zelf.

Contact met byMétis Cancellations:

Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice?

Wij zijn het beste per mail te bereiken. Stuur een e-mail naar support@bymetis.be voor al je vragen. Wij reageren doorgaans binnen 3 werkdagen.

Is het mogelijk om schriftelijk contact met jullie op te nemen?

Jazeker, voor correspondentie per post zijn we beschikbaar. Gelieve je brieven te richten aan onderstaand adres. Houd er rekening mee dat dit adres enkel voor postverkeer is bedoeld en niet geschikt is voor persoonlijke bezoeken.

Staat byMétis Cancellations ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Nederland?

Ja, ons bedrijf is geregistreerd in Nederland onder Kamer van Koophandel-nummer: 89361881. Deze registratie bevestigt onze officiële status en zakelijke aanwezigheid, niet alleen binnen Nederland maar ook voor dienstverlening aan klanten buiten Nederland.

Kan ik byMétis Cancellations niet telefonisch bereiken?

Bij byMétis Cancellations hebben we ervoor gekozen om al onze klantcommunicatie via e-mail en post te laten verlopen. Dit helpt ons om vragen en verzoeken efficiënt en grondig te beoordelen en te beantwoorden. E-mail stelt ons in staat om elke vraag zorgvuldig te documenteren en uitgebreide antwoorden te geven, wat bijdraagt aan een betere en snellere service. We begrijpen dat dit mogelijk ongemak veroorzaakt voor klanten die liever telefonisch contact hebben, maar deze werkwijze zorgt ervoor dat we jou de best mogelijke service kunnen bieden. We danken je voor je begrip en verzoeken je vriendelijk om ons te benaderen via e-mail op support@bymetis.be of per post naar Geurdeland 17G, 6673DR, Andelst.

Over ons

byMétis Cancellations helpt bij het beëindigen van abonnementen of contracten door het aanmaken en verzenden van opzegbrieven namens jou naar de bedrijven waarbij je een abonnement of contract wilt opzeggen. Je geeft ons de nodige informatie, wij stellen de opzegbrief op, en je kunt de brief kosteloos overnemen of tegen een all-in tarief van 30 euro door ons laten aanmaken, printen en versturen.

Geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer: 89361881.

Correspondentieadres: Geurdeland 17G, 6673DR, Andelst (geen bezoekadres)

E-mail: support@bymetis.be

ByMétis Cancellations B.V., ook bekend als bymetis.be

© bymetis.be 2024 |

support@bymetis.be