Over ons

Bij byMétis begrijpen we dat het opzeggen van diensten vaak onnodig ingewikkeld is gemaakt door bedrijven. Of je nu tijdens beperkte uren moet bellen of door een wirwar van webpagina's moet klikken om de opzegpagina te vinden, het is allemaal bedoeld om opzeggen te ontmoedigen. Het gevolg? Velen blijven ongewenst vastzitten aan abonnementen.

Daarom staan wij voor je klaar om je bij dit proces te helpen, niet door het over te nemen, maar door je de benodigde middelen te verschaffen in de vorm van een opzegbrief. Vul je gegevens in en wij zorgen dat je een gepersonaliseerde brief krijgt die je zelf kunt verzenden. En als je het nog handiger wilt, kunnen we voor een vast tarief van 30 euro de brief voor jou printen, inpakken en versturen.

Onze service is ontworpen om je te assisteren bij het soepel en zonder gedoe beëindigen van je abonnementen en diensten. Heb je vragen of wil je meer informatie over hoe wij je kunnen bijstaan? Ons klantenserviceteam staat voor je klaar. Bereik ons via support@bymetis.be en verwacht binnen 3 werkdagen een reactie.

Voor schriftelijk contact zijn we ook bereikbaar. Stuur je vragen naar het volgende adres, maar let op: dit is alleen voor correspondentie, niet voor bezoeken.

byMétis

Geurdeland 17G, 6673DR, Andelst

Met een officiële registratie bij de Kamer van Koophandel in Nederland (KvK-nummer 89361881), staat byMétis garant voor betrouwbaarheid. Ontketen jezelf van ongewenste abonnementen en ervaar het gemak van het versturen van opzegbrieven.

Over ons

ByMétis helpt bij het beëindigen van abonnementen of contracten door het aanmaken en verzenden van opzegbrieven namens jou naar de bedrijven waarbij je een abonnement of contract wilt opzeggen. Je geeft ons de nodige informatie, wij stellen de opzegbrief op, en je kunt de brief kosteloos overnemen of tegen een all-in tarief van 30 euro door ons laten aanmaken, printen en versturen.

Geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer: 89361881.

Correspondentieadres: Geurdeland 17G, 6673DR, Andelst (geen bezoekadres)

E-mail: support@bymetis.be

ByMétis Cancellations B.V., ook bekend als bymetis.be

© bymetis.be 2024 |

support@bymetis.be