Contact

Welkom op onze contactpagina!

Bij byMétis hebben we geleerd dat e-mailcommunicatie de meest efficiënte en effectieve manier is om met onze klanten in contact te staan. Het stelt ons in staat om elke vraag zorgvuldig te beoordelen en uitgebreid te beantwoorden. Daarom moedigen we je aan om via e-mail contact met ons op te nemen voor al je vragen of opmerkingen.

Je kunt ons bereiken via het volgende e-mailadres: support@bymetis.be. We streven ernaar om jouw vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Mocht je jouw vraag liever per post naar ons willen sturen, gelieve je brieven te richten aan onderstaand adres. Houd er rekening mee dat dit adres enkel voor postverkeer is bedoeld en niet geschikt is voor persoonlijke bezoeken.

Schriftelijk contact:

byMétis

Geurdeland 17G, 6673DR, Andelst

Uiteraard kun je ook gebruik maken van onderstaand contactformulier. Ook dan proberen we jouw vraag binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Heb je een vraag? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen (FAQ) pagina voor mogelijk antwoorden op je vraag.

Over ons

ByMétis helpt bij het beëindigen van abonnementen of contracten door het aanmaken en verzenden van opzegbrieven namens jou naar de bedrijven waarbij je een abonnement of contract wilt opzeggen. Je geeft ons de nodige informatie, wij stellen de opzegbrief op, en je kunt de brief kosteloos overnemen of tegen een all-in tarief van 30 euro door ons laten aanmaken, printen en versturen.

Geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder nummer: 89361881.

Correspondentieadres: Geurdeland 17G, 6673DR, Andelst (geen bezoekadres)

E-mail: support@bymetis.be

ByMétis Cancellations B.V., ook bekend als bymetis.be

© bymetis.be 2024 |

support@bymetis.be