Allsecur Opzeggen

Wil je opzeggen bij Allsecur? Metis helpt je hierbij als jouw opzeg intermediair. Vul je klantgegevens hieronder in, waarna wij automatisch een opzegbrief voor je genereren. Je kunt ervoor kiezen om deze brief zelf te versturen of, tegen betaling, door ons per post te laten verzenden.

Allsecur-opzegbrief:

Allsecur t.a.v. klantenservice/ ledenadministratie
Postbus 1008,
3000 BA, Rotterdam,
Nederland

02-03-2024, plaats

Opzegging Allsecur

Via deze weg laat ik u weten dat ik mijn contract bij Allsecur opzeg per eerst mogelijke datum . Ik vertrouw erop dat dit wordt afgehandeld conform de wetgeving omtrent stilzwijgende verlenging (Boek VI WER - art. VI.91 WER) die per directe opzegging na de vaste contractperiode mogelijk maakt.

Graag ontvang ik van u binnen tien werkdagen na dagtekening van deze brief een schriftelijke bevestiging (per e-mail) van mijn opzegverzoek. Als ik voor uw diensten een vooruitbetaling heb gedaan, ontvang ik graag het te veel betaalde bedrag terug.

(Reden van opzeggen)

Met vriendelijke groet,

Voornaam Achternaam

-----

Persoonsgegevens:
Naam: Voornaam Achternaam
Adres: straatnaam + huisnummer
Postcode + plaats: Postcode plaats
E-mail: E-mail

Prijsinformatie voor de dienst van by Métis

  1. Prijs: De kosten voor de dienst bedragen €30,-
  2. Proces:
    • by Metis verstuurt de opzegbrief namens jou.
    • Je ontvangt de factuur per e-mail, 14 dagen na het verzenden van de opzegbrief.
  3. Betaling:
    • Je dient de factuur binnen 14 dagen te betalen. De instructies voor de betaling vind je op de factuur. Voor jouw gemak kun je betalen met Bancontact, een bankoverschrijving, of creditcard.
  4. Contact opnemen:

Opzeggen via byMetis.be?

Verzending en Levering van Diensten

Bij ByMetis.be willen we jouw ervaring met het opzeggen van abonnementen en contracten zo eenvoudig en transparant mogelijk maken. We snappen hoe belangrijk duidelijke communicatie en efficiënte service is. Daarom hebben we het proces van het genereren en versturen van jouw opzegbrief gestroomlijnd, zodat je zonder zorgen en gemakkelijk je abonnementen en contracten kunt beëindigen.

Directe Uitvoering van Diensten

Zodra je onze dienst kiest, gaat ons team direct voor je aan de slag. We hanteren een snelle en effectieve methode, waarbij jouw opzegbrief onmiddellijk wordt gemaakt en klaargemaakt voor verzending.

Verzendservice van Metis

Voor jouw gemak bieden we een uitgebreide verzendservice. Deze service omvat het printen, in enveloppen stoppen en versturen van jouw opzegbrief. De totale kosten hiervoor zijn €30,-, inclusief alle handelingen en verzendkosten. Geen verborgen kosten; alles is duidelijk en transparant op onze website te vinden.

Facturatie na Levering

Nadat we onze dienst hebben voltooid en jouw opzegbrief hebben verstuurd, sturen we je de factuur. Deze krijg je 14 dagen na je bestelling via e-mail. Je hebt dan 14 dagen de tijd om deze te betalen.

Betaalmethoden

Je kunt op verschillende manieren betalen, waaronder IDEAL en bankoverschrijving, zodat je altijd een methode vindt die bij je past.

Transparantie en Klantenservice

Bij ByMetis.be ben jij de koning. We zorgen ervoor dat je volledige controle houdt over je abonnementen en contracten. Onze diensten zijn zo ontworpen dat ze aan jouw behoeften en voorkeuren voldoen, met de zekerheid van een helder en klantvriendelijk proces.

Kies voor het gemak en de zekerheid van ByMetis.be, waar wij het opzeggen van abonnementen en contracten voor jou vereenvoudigen.